Stationär eller bärbar?

Jag är lite i valet och kvalet nu faktiskt. Antingen ska jag köpa en bärbar dator, eller en
stationär. Jag vet inte vad jag ska välja. Vilket är bäst egentligen, och varför?
Ni som har svar att ge, feel free. ^^

Kommentarer
Postat av: M

En bra bärbar är smidig att ta med sig över allt.
Lämpad för folk som reser mycket och behöver arbeta / studera via datorn. Om du vill spela spel tillsammans med någon
är det lättare att du tar med dig din bärbara dator till din vän för att spela än en stationär som är ganska klumpig och kräver att du dessutom tar med dig en skärm överallt.

Positivt med dem stationära är att du kan byta ut delar lättare än i en bärbar. Och du har mer frihet att byga din egen värsting dator. Men vi vet alla att en värstingdator är en värsting dator högst en månad.

Kör på en bra bärbar tycker jag. Om du ska till London ett år och sen kanske plugga i Lund inser du nog också vad som blir smidigast =)

2007-12-30 @ 23:12:51
Postat av: Mathilda

En sak att tänka på med en bärbar är att den har mycket kortare livslängd än en stationär. Så väg fördelar och nackdelar emot varandra och kom fram till vad som är bäst för dig.

2007-12-31 @ 10:31:27
Postat av: Petter Pseudonym

Den enda stora skillnaden för dig som (förmodligen) inte använder tunga program som behöver en tyngre dator är väl att du kan ha en bärbar dator i knät och (om du varit kille) därmed förstöra din framtida fortplantningsförmåga i hög grad och att du med en stationär dator inte ligger bekvämt i sängen under användandet vilket förmodligen leder till att du kommer i säng någon timmme tidigare än om du havt en sädesfördärvare. God jul.

2008-01-02 @ 03:31:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0